Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Masło czosnkowe 97853_6203(2).jpg
Masło czosnkowe
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
AbdulSzef Kuchni (1320)

Masło czosnkowe

Takie masło dobrze się rozsmarowujecie powoduje odkładania cholesterolu

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • olej, 100 ml
  • natka pietruszki, 1 szt.
  • czosnek, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Naturalne masło ucieraj w makutrze dolewając olej tłoczony na zimny (ile wchłonie). Można użyć miksera. Dodaj ząbek posiekanego czosnku, posiekaną natkę pietruszki lub koperku, albo suszone zioła, jakie kto lubi, dobre są prowansalskie.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650