Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
SzpilkaSrebrny Szef Kuchni (1816)

Grysik (manna) rozklejany na wodzie

Gotujemy okolo 1,5 godziny

  • Liczba porcji: jedna
Składniki:
  • koperek, 1 łyżk.
  • pietruszka, 1 łyżk.
  • sól kuchenna, 1 szczypta
  • masło, 0.5 dag
  • woda, 0.5 l
  • kasza manna , 3 dag
  •  
Sposób przygotowania

Odmierzyć wodę, wsypać grysik, zamieszać, zagotować i powoli rozklejać na brzegu płyty (1,5 godz.). Przed wydaniem dodać do manny surowe masło, sól i zieleninę.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650