|
|
Data: 10.02.10
|
|
Ziemniaki pokroic w plastry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Malinowe lato.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Można zrobić z czarnych jagód
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Surówkę sporządzić na godzinę przed podaniem.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Sliwki suszone, niedymione.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Wyłożyć na szklaną salaterkę
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Z dodatkiem aromatycznej róży lub skórki cytrynowej
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Melon z dodatkiem jabłek.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Energetyczna surówka
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Najlepsze są kwaśne dojrzałe jabłka.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Wspomnienie górskich wycieczek.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Owocowe szaleństwo.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Śmietanę można zastąpić śmietanką.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Gruszki, morele, śliwki, czereśnie z weka.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Mrożone owoce pokrajać, gdy na wpół odtają.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Gruszki lub morele.
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Ser bialy półtłusty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Ser z rybką
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podajemy z makaronem, lanym ciastem
|
|
|
|
|
|
Data: 01.04.11
|
|
Pyszna zdrowa kanapeczka
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
zupa letnia
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Letnia zupka
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać z jajami ugotowanymi na twardo i ryżem wypiekanym
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać z grzankami, kluseczkami francuskimi.
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Wywaru z ryb nie przechowywać do następnego dnia
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Pory kroimy na małe kawałki
|
|
|
|
|
|
Data: 15.02.10
|
|
Podawać z grzankami
|
|
|
|
|
|
Data: 11.02.10
|
|
Podjadane u babci
|
|
|