Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Lista naszych przepisów

Widok:
Sortuj według: Nazwy Daty Zdjęcia Oceny Komentarzy
Pieczeń cielęca

maQ

Szef Kuchni (1180)

Pieczeń cielęca

Może być również wołowa, wieprzowa, barania lub z dziczyzny

Data: 21.02.10

Mięsa
Kotlety schabowe na rożnie

maQ

Szef Kuchni (1180)

Kotlety schabowe na rożnie

Może być również z kiełbasy zwyczajnej lub wątróbki

Data: 21.02.10

Mięsa
Polędwica po angielsku

maQ

Szef Kuchni (1180)

Polędwica po angielsku

Polędwicę podaje się z ostrymi sosami w oddzielnych naczyniach.

Data: 21.02.10

Mięsa
Zając po polsku

maQ

Szef Kuchni (1180)

Zając po polsku

Przed podaniem dodać śmietanę. Podawać z ziemniakami i buraczkami lub ćwikłą.

Data: 21.02.10

Dziczyzna
Kurczę po polsku

maQ

Szef Kuchni (1180)

Kurczę po polsku

Podawać z mizerią lub sałatą.

Data: 21.02.10

Drób
Kaczka pieczona z jabłkami

maQ

Szef Kuchni (1180)

Kaczka pieczona z jabłkami

Podawać z ziemniakami.

Data: 21.02.10

Drób
Gęś nadziewana kaszą

maQ

Szef Kuchni (1180)

Gęś nadziewana kaszą

Podawać na gorąco z ziemniakami i surówką z czerwonej ka­pusty.

Data: 21.02.10

Drób
Indyk nadziewany wątróbką

maQ

Szef Kuchni (1180)

Indyk nadziewany wątróbką

Na końcu polecam dodać suszoną śliwkę

Data: 21.02.10

Drób

maQ

Szef Kuchni (1180)

Indyk z nadzieniem na słodko

Podawać na gorąco z pieczonymi ziemniakami, z kompotem lub borówkami, albo na zimno z borówkami lub żurawinami.

Data: 21.02.10

Drób
Befsztyk z polędwicy po angielsku

maQ

Szef Kuchni (1180)

Befsztyk z polędwicy po angielsku

Podawać z ziemniakami puree oraz z dodatkiem oddzielnie usmażonej cebuli.

Data: 21.02.10

Mięsa
Rumsztyk

maQ

Szef Kuchni (1180)

Rumsztyk

Podawać na gorąco z frytkami

Data: 21.02.10

Mięsa

maQ

Szef Kuchni (1180)

Brizol

Podawać z ziemniakami puree

Data: 21.02.10

Wołowina

maQ

Szef Kuchni (1180)

Stek barani

Może być zamiennie wieprzowy lub cielęcy

Data: 21.02.10

Baranina

maQ

Szef Kuchni (1180)

Medalion cielęcy na grzance

Podawać m.in. z sałatą z pomidorów

Data: 21.02.10

Cielęcina

maQ

Szef Kuchni (1180)

Filety wołowe (końskie) na grzankach

Podawać z ziemniakami puree lub frytkami, z sałatą i gotowaną jarzyną, np. kalafiorem, groszkiem lub fasolką ...

Data: 21.02.10

Mięsa

maQ

Szef Kuchni (1180)

Kotlety schabowe saute z kostką

Podawać z ziemniakami, kwaszoną kapustą lub sałatką z pomidorów.

Data: 21.02.10

Wieprzowina
Wątróbka saute

maQ

Szef Kuchni (1180)

Wątróbka saute

Podawać z ziemniakami i ogórkiem konserwowym, kwaszoną kapustą, sałatą albo surówką z włoskiej kapusty lub z ...

Data: 21.02.10

Drób

maQ

Szef Kuchni (1180)

Nerki cielęce saute

Podawać posypane nacią pietruszki, z ziemniakami, sałatką z po­midorów lub ogórkiem kwaszonym albo konserwowym.

Data: 21.02.10

Cielęcina

maQ

Szef Kuchni (1180)

Móżdżek po polsku

Móżdżek może być cielęcy, wołowy lub wieprzowy

Data: 21.02.10

Mięsa

maQ

Szef Kuchni (1180)

Móżdżek po polsku II

Podawać z białym pieczywem.

Data: 21.02.10

Mięsa

maQ

Szef Kuchni (1180)

Sznycle cielęce po wiedeńsku

Podawać z ziemniakami polanymi tłuszczem ze smażenia, surów­ką z marchwi i chrzanu, sałatą lub gotowaną march...

Data: 21.02.10

Cielęcina
Kotlety schabowe panierowane

maQ

Szef Kuchni (1180)

Kotlety schabowe panierowane

Podawać z ziemniakami i surówkami

Data: 21.02.10

Wieprzowina
Wątróbka panierowana

maQ

Szef Kuchni (1180)

Wątróbka panierowana

Podawać z ziemniakami, ogórkiem kwaszonym, kapustą, sałatką z pomidorów lub sałatą.

Data: 21.02.10

Mięsa
Brojler po wiedeńsku

maQ

Szef Kuchni (1180)

Brojler po wiedeńsku

Podawać z ziemniakami, sałatą, gotowaną marchewką lub groszkiem.

Data: 21.02.10

Mięsa

maQ

Szef Kuchni (1180)

Nóżki cielęce smażone w cieście

Nóżki w cieście podaje się na gorąco z ostrym sosem lub z sałatką przyprawioną na ostro.

Data: 21.02.10

Cielęcina
Zraz mielone duszone

maQ

Szef Kuchni (1180)

Zraz mielone duszone

Zamiast samej wołowiny może być mięso wołowo-wieprzowe, cielęce, cielęco-wieprzowe

Data: 21.02.10

Mięsa

maQ

Szef Kuchni (1180)

Pieczeń rzymska (klops)

Podawać z ziem­niakami, usmażoną cebulą i jarzyną z wody, np. z kalafiorem.

Data: 21.02.10

Wołowina
Kotlety mielone

maQ

Szef Kuchni (1180)

Kotlety mielone

Zamiast surowej cebuli można dodać do masy drobno pokrajany strąk papryki

Data: 21.02.10

Mięsa

maQ

Szef Kuchni (1180)

Cielęcina z marchewką i selerami

Może być też kura bądź brojler

Data: 21.02.10

Cielęcina

maQ

Szef Kuchni (1180)

Cielęcina z ziemniakami i groszkiem z...

Cielęcina lub zamiennie kura bądź brojler

Data: 21.02.10

Cielęcina
Wyświetl: 102030 przepisów na stronie
1 2 3
Ostatnio dodane przepisy

Ostatnio dodane przepisy

Zwiń: Ostatnio dodane przepisy
Indyk duszony w warzywach.

fredekgotuje

Kuchcik (78)

Indyk duszony w warzywach.

Smaczny indyk w warzywach, szybko i zdrowo.

Data: 26.01.23

Drób

siebieemidaj

Kuchcik (40)

5 minutowe ciasto z kubka

Ekspresowe ciasto z mkrofali

Data: 09.11.22

Ciasta i desery
Oponki serowe

Portalkucharski

Platynowy Szef Kuchni (6855)

Oponki serowe

Pączki, oponki, faworki. Jakie Wy pichcicie łakocie na tłusty czwartek? Przedstawiamy dzisiaj oponki serowe s...

Data: 23.02.22

Ciasta i desery
Pizza domowa z piekarnika

Portalkucharski

Platynowy Szef Kuchni (6855)

Pizza domowa z piekarnika

Super przepis na pizzę na cienkim cieście

Data: 06.01.22

Dania z mąki
Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650