|
|||||||||||||||||||||||
AncySSzef Kuchni (1305)Comber sarni naturalnyPodawać z frytkami i borówkami z chrzanem lub sosem cumberland. Data: 08.02.10DziczyznaAncySSzef Kuchni (1305)Kura pieczona nadziewanaPodawać z ziemniakami i sezonową surówką, gotowanymi warzywami z masłem lub kompotem z borówek smażonych. Data: 08.02.10DróbAncySSzef Kuchni (1305)Zając w sosie naturalnymPodawać z ziemniakami, burakami, czerwoną kapustą, borówkami z chrzanem. Data: 08.02.10DziczyznaAncySSzef Kuchni (1305)Zając w śmietanie po polskuPodawać z ziemniakami lub makaronem, kluskami kładzionymi lub francuskimi i buraczkami. Data: 08.02.10DziczyznaAncySSzef Kuchni (1305)Udziec sarni w śmietanie po polskuPrzygotowanie podobne do zająca w śmietanie po polsku Data: 08.02.10DziczyznaAncySSzef Kuchni (1305)Baranina duszona w pomidorachPodawać z kluskami kładzionymi, .makaronem, ryżem lub ziemniakami. Data: 08.02.10BaraninaAncySSzef Kuchni (1305)Kotlety z ziemniaków z dorszem wędzonymPodawać z surówką lub sałatką warzywną. Data: 08.02.10Ryby i owoce morzaAncySSzef Kuchni (1305)Kulki z dorsza w sosachDo wyboru sos: chrzanowy, grzybowy, grecki na gorąco, pomidorowy Data: 08.02.10Ryby i owoce morzaAncySSzef Kuchni (1305)Dorsz zapiekany w sosie chrzanowymPodawać z ziemniakami oblanymi zrumienionym masłem i posypanymi zieloną pietruszką. Data: 08.02.10Ryby i owoce morzaAncySSzef Kuchni (1305) |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|