|
|||||||||||||||||||||||
ewlinaSzef Kuchni (880)Suflet kawowyUpieczony suflet podawać na gorąco, posypany cukrem pudrem. Data: 23.02.10Ciasta i deseryewlinaSzef Kuchni (880)ewlinaSzef Kuchni (880)Racuszki z jabłkamiRacuszki ułożone na okrągłym półmisku posypać cukrem pudrem. Można również polać je sokiem lub słodkim sosem. Data: 23.02.10Ciasta i deseryewlinaSzef Kuchni (880)Pomarańcze w galaretcePomarańcze w galarecie można przybrać bitą śmietaną. Data: 23.02.10Ciasta i deseryewlinaSzef Kuchni (880)Naleśniki śmietankoweNaleśniki podajemy ciepłe, posypane cukrem pudrem Data: 23.02.10Ciasta i deseryewlinaSzef Kuchni (880)Mus z rabarbaruPodawać przybrany drobnymi ciasteczkami lub posypany groszkiem ptysiowym. Można go także przybrać bitą śmiet... Data: 23.02.10Ciasta i deseryewlinaSzef Kuchni (880)Mus z truskawek (poziomek, malin)Mus przybrać owocami w całości, oziębić. Można też dodać drobne ciasteczka lub bitą śmietanę. Data: 23.02.10Ciasta i deseryewlinaSzef Kuchni (880)ewlinaSzef Kuchni (880)Marchew z groszkiem i grzankamiMarchewkę z groszkiem oproszoną bez grzanek podawać jako dodatek do mięs, omletu, bukietu z jarzyn. Data: 24.02.10Warzywa i dodatkiewlinaSzef Kuchni (880)ewlinaSzef Kuchni (880)Galaretki wielobarwnePodawać samą, z dodatkiem bitej śmietany, lub z drobnymi ciasteczkami. Data: 23.02.10Ciasta i deseryewlinaSzef Kuchni (880)ewlinaSzef Kuchni (880)Galaretka cytrynowa (pomarańczowa)Galaretkę można podać z bitą śmietaną i plasterkiem cytryny. Data: 23.02.10Ciasta i deseryewlinaSzef Kuchni (880)Galaretka agresowa (wiśniowa)Płyn przelać do salaterki lub kompotierek, zastudzić. Galaretkę można podać z bitą śmietaną. Data: 23.02.10Ciasta i deseryewlinaSzef Kuchni (880)ewlinaSzef Kuchni (880)ewlinaSzef Kuchni (880)Dynia z papryką, bakłążanem i śmietanąWyłożyć na salaterkę, posypać siekaną zieleniną. Data: 24.02.10Warzywa i dodatkiewlinaSzef Kuchni (880)Marchew z ziemniakamiWyłożyć na salaterkę, posypać siekaną zieleniną. Data: 24.02.10Warzywa i dodatkiewlinaSzef Kuchni (880)ewlinaSzef Kuchni (880)Ziemniaki odsmażaneZiemniaki odsmaża się również na tłuszczu ze zrumienioną cebulą. Data: 24.02.10Warzywa i dodatki |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|