|
|||||||||||||||||||||||
bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Ozór wołowy peklowany z rosołuPodawać na zimno z sosem tatarskim, chrzanem (studzić w rosole). Data: 07.02.10WołowinabolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Pieczeń wołowa duszona na dzikoPodawać z ziemniakami, makaronem, kluskami kładzionymi i buraczkami. Data: 07.02.10WołowinabolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Zrazy bite duszone z pomidoramiPodawać z makaronem, kluskami kładzionymi, ziemniakami, kalafiorem, brukselką, bulwami, fasolką szparagową. Data: 07.02.10WołowinabolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Zrazy mielone w sosie pomidorowymPodawać z ziemniakami, makaronem, kluskami kładzionymi, gotowanymi warzywami z masłem (kalafior, brukselka it... Data: 07.02.10Wołowina |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|