|
|||||||||||||||||||||||
bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Żeberka wieprzowe gotowaneNajczęściej żeberka gotuje się w zupie lub z warzywami, np. kapustą, brukwią. Data: 07.02.10WieprzowinabolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Wieprzowina duszona w warzywachW ten sposób można przyrządzić także mięso wołowe, cielęce, rybę. Data: 07.02.10WieprzowinabolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Kotlety schabowe z kostką panierowaneKotlety schabowe z kostkami żebrowymi Data: 07.02.10WieprzowinabolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Rostbef po angielskuostbef po angielsku przyrządzać tylko z mięsa dostatecznie dojrzałego. Data: 07.02.10WołowinabolekSrebrny Szef Kuchni (1530)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Pieczeń wieprzowa z cebuląPieczone mięso wieprzowe jest mniej wydajne od takiego samego mięsa uduszonego. Data: 07.02.10WieprzowinabolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Sztuka mięsa lub ozór zapiekane w sos...Podawać z kalafiorem, brukselką, fasolką szparagową, marchewką gotowaną z masłem itp. i surówką sezonową. Data: 07.02.10Wołowina |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||||||||
|