|
|||||||||||||||||||||||
![]()
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)Ćwikła z chrzanemSmak ćwikły powinien dość ostry, kwaśno-słodkawy. Data: 19.04.11Sałatki i surówkimarcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)Makaron łazanki z kapustąPodawać na gorąco, z sosem pomidorowym lub grzybowym. Data: 19.02.10Dania z mąkimarcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)Makaron w sosie beszamelowymPotrawę podawać na gorąco, z sałatką z pomidorów. Data: 19.02.10Warzywa i dodatkimarcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660) |
![]() Witaj nieznajomy![]() Użytkownik Ilość punktów ![]()
|
||||||||||||||||||||||
![]() |