Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Drób nadziewany ryżem

Idealne połączenie ryżu z drobiem

  • Liczba porcji: więcej
Składniki:
  • kurczak, 1 kg
  • tłuszcz, 30 g
  • przyprawy, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Zrobić farsz z ryżu i podrobów. Tuszkę oczyścić, posolić, natrzeć papryką lub przyprawą do drobiu. Do środka włożyć farsz, zaszyć lub spiąć wykałaczkami. Tuszkę ułożyć w naczyniu, polać tłuszczem, obłożyć pozostałym ryżem, podlać wodą i upiec. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650