Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Agrest w soku własnym Agrest w soku własnym.jpg
Agrest w soku własnym
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
giBBonSzef Kuchni (1115)

Agrest w soku własnym

Uważać by agrest sie nie przypalił

Składniki:
  • woda, 0.5 szkl.
  • agrest , 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Agrest oczyścić i opłukać, podlać w garnku gorącą wodą i pod­grzewać na bardzo słabym ogniu pod przykryciem tak długo, aż prawie pokryje się sokiem. W czasie podgrzewania agrest od czasu do czasu delikatnie przemieszać. Zaraz przekładać do sło­ików i pasteryzować przez 20—30 min. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650