Sezon na grila czas zacząć!
Data dodania postu: 31.03.10
Sezon rozpoczęty.
Komentarze: 2
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Wynik wyszukiwania zaawansowanego dla hasła: "kotlet" w dziale: Wszędzie
TrinNnitySzef Kuchni (1150)TrinNnitySzef Kuchni (1150)AncySSzef Kuchni (1305)bolekSrebrny Szef Kuchni (1530)Kotlety schabowe z kostką panierowaneKotlety schabowe z kostkami żebrowymi Data: 07.02.10Wieprzowina
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)Burger w wersji fit, czyli jaki? SprawdźChcesz się zdrowo odżywiać, więc myślisz, że burgery nie są dla Ciebie? Jak mawia klasyk: nic bardziej myl... Data: 16.10.17Jak gotować?PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)Dziczyzna - mięso, o którym wciąż wie...Dziczyzna to wciąż mało doceniany gatunek mięsa. Dzieje się tak, gdyż nie znamy jego zalet i braku... Data: 26.04.16Jak gotować?Brak wyników wyszukiwania w dziale Użytkowników ForumBrak wpisów na forum spełniających kryteria, proszę o uścilenie parametrów szukania WątkiBrak wątków na forum spełniających kryteria, proszę o uścilenie parametrów szukania PostyBrak postów na forum spełniających kryteria, proszę o uścilenie parametrów szukania Encyklopedia
Baranina -
Najlepsze mięso otrzymuje się ze zwierząt dwu-, trzyletnich, odpowiednio żywionych, bo są one silnie umięśnione i niezbyt otłuszczone. Mięso takich zwierząt ma kolor żywoczerwony, tłuszcz, którym mięso jest przerośnięte, biały...
|
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
|