Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Surówka z młodej kapusty do obiadu

Surówka z młodej kapusty do obiadu

Składniki:
  • kapusta głowiasta biała , 1 szt.
  • smalec, 3 łyżk.
  • koperek, 1 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • maggi, 1 szt.
  • cebula, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Kapustę młodą poszatkować, posolić i pozostawić na 10 minut. Po tym czasie odcisnąć. Do garnka włożyć smalec, roztopić. Wkładać odciśniętą kapustę i piec. Dodać cebulę. Podlać wodą i dusić pod przykryciem. Dodać koperek (może być świeży lub suszony). Doprawić do smaku pieprzem, magą. Podawać ciepłe. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650