|
|||||||||||||||||
Tekst i zdjęcie: natalina4Srebrny Szef Kuchni (2450) Faszerowane kapeluszeŁatwe danie z pieczarkami .
Składniki:
Sposób przygotowania1 . Pieczarki oczyść . Odetnij nóżki , pokrój w kostkę . Paprykę oczyść . Cebulę obierz . Natkę i szczypiorek opłucz , posiekaj . Ser pleśniowy pokrusz .2 . Paprykę , cebulę i pomidory pokrój w kostkę , Na oleju podsmaż nóżki . Dodaj cebulę i paprykę , natkę oraz pomidory . Podsmaż . Wrzuć ser pleśniowy . Przypraw solą i pieprzem . Wymieszaj .3 . Kapelusze pieczarek napełnij farszem . Posyp serem . Ułóż w formie . Posyp szczypiorkiem . Piecz 15 minut . |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||
|