Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Faszerowane kapelusze faszerowane pieczarki.jpg
Faszerowane kapelusze
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
natalina4Srebrny Szef Kuchni (2450)

Faszerowane kapelusze

Łatwe danie z pieczarkami .

  • Czas przygotowania: do 30 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Przekąska
  • Sposób przygotowania: pieczone
  • Liczba porcji: cztery
Składniki:
  • pieczarka, 8 szt.
  • papryka żółta, 1 szt.
  • pomidor, 2 szt.
  • cebula, 1 szt.
  • natka pietruszki, 1 szt.
  • szczypiorek, 1 szt.
  • ser pleśniowy, 10 dag
  • parmezan, 2 łyżk.
  • sól, 0.5 łyżecz.
  • pieprz, 2 szczypta
  • olej, 3 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

1 . Pieczarki oczyść . Odetnij nóżki , pokrój w kostkę . Paprykę oczyść . Cebulę obierz . Natkę i szczypiorek opłucz , posiekaj . Ser pleśniowy pokrusz .2 . Paprykę , cebulę i pomidory pokrój w kostkę , Na oleju podsmaż nóżki . Dodaj cebulę i paprykę , natkę oraz pomidory . Podsmaż . Wrzuć ser pleśniowy . Przypraw solą i pieprzem . Wymieszaj .3 . Kapelusze pieczarek napełnij farszem . Posyp serem . Ułóż w formie . Posyp szczypiorkiem . Piecz 15 minut . 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650