Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Pożywna kanapka z warzywami i bekonem kanapka z bekonem.jpg
Pożywna kanapka z warzywami i bekonem
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
SleepyDogKucharz (760)

Pożywna kanapka z warzywami i bekonem

Pycha kanapka w sam raz dla chłopa :)

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Śniadanie
  • Liczba porcji: jedna
  • idealne dla dzieci
Składniki:
  • Chleb tostowy pełnoziarnisty Dan Cake, 1 szt.
  • bekon, 3 szt.
  • pomidor, 1 szt.
  • roszponka, 3 łyżk.
  • camembert (ser) , 10 dag
  •  
Sposób przygotowania

Kroimy bekon na 3-4 plasterki i podpiekamy bekon na suchej patelni aż się lekko zrumieni. Na jednej stronie chleba kładziemy bekon, na to dajemy roszponkę (albo inną sałatę) i pokrojonego w plastry pomidrowa, następnie pokrojony w plastry camembert. Zamykamy drugą kromką pieczywa i wstawiamy na 5 min do nagrzanego piekarnika aby ser się trochę podtopił. Przecinamy kanapkę w poprzek i podajemy.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650