Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Ryba gotowana ryba-gotowana.jpg
Ryba gotowana
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Ryba gotowana

Szczypta cukru zmieni smak potrawy.

  • Sposób przygotowania: gotowane
Składniki:
  • pieprz, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • natka pietruszki, 20 g
  • włoszczyzna, 50 g
  • ryby, 200 g
  •  
Sposób przygotowania

Ugotować wywar z warzyw z dodatkiem przypraw: soli, cukru, pieprzu i ziela angielskiego. Rybę oczyścić, podzielić na porcje, włożyć do gotującego się wywaru. Ugotowaną rybę posypać zieleniną, podawać na gorąco z pikantnym sosem . 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650