Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Ryba pieczona w folii ryba.jpg
Ryba pieczona w folii
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Ryba pieczona w folii

Rybe najlepiej pokropić cytryną

  • Sposób przygotowania: pieczone
Składniki:
  • pieprz, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • cebula, 50 g
  • ryby, 200 g
  •  
Sposób przygotowania

Rybę oczyścić, skropić rozpuszczonym w wodzie kwaskiem cytrynowym i posolić. Folię wysmarować tłuszczem, ułożyć rybę, na niej plasterki cebuli, posypać solą i przyprawami. Folię szczelnie zawinąć, położyć na blasze i piec w dobrze nagrzanym piekarniku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650