Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Marchew duszona

Podawać do mięs i zapiekanek.

Składniki:
  • marchew, 20 dag
  • margaryna, 5 g
  • mąka , 3 g
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Marchew pokroić w drobną kostkę lub zetrzeć na tarce o dużych otworach. Włożyć do rondla i zalać 1/2 szklanki wrzącej wody. Dodać margarynę, sól i cukier. Dusić pod przykryciem do miękkości.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650