Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Dżem truskawkowo-agrestowy Dżem truskawkowo-agrestowy.jpg
Dżem truskawkowo-agrestowy
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
fanthomasSzef Kuchni (1060)

Dżem truskawkowo-agrestowy

W taki sam sposób można przygotowywać dżemy mieszane z wiśni lub czereśni z agrestem, z malin i porzeczek, borówek z gruszkami i jabłkami.

Składniki:
  • agrest , 1 kg
  • truskawka, 1 kg
  • cukier, 0.25 kg
  •  
Sposób przygotowania

Agrest można zemleć na maszynce lub rozgotować z cukrem, dodając niewielką ilość wody. Do podgotowanego agrestu dodać truskawki w całości i dosmażyć. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650