Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Sok z marchwi Sok z marchwi.jpg
Sok z marchwi
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
maQSzef Kuchni (1180)

Sok z marchwi

Najlepiej spożyć od razu

Składniki:
  • cytryna, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  • marchew, 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Marchew wyszorować szczotką pod bieżącą wodą, oczyścić, opłukać, po­krajać w drobne kawałki i w specjalnej maszynce wycisnąć sok lub zetrzeć na tarce o najmniejszych otworach, wycisnąć przez woreczek płócienny do porcelanowego naczynia. Otrzymany sok przyprawić do smaku cukrem i cytryną. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650