Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Pory z wody pory z wody.jpg
Pory z wody
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
marcysiaSrebrny Szef Kuchni (1660)

Pory z wody

Gotujemy dośc krótko

Składniki:
  • masło, 5 dag
  • bułka tarta , 3 dag
  • cukier, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • por, 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Pory oczyścić, starannie wymyć, przyciąć twarde, zielone liście, włożyć do wrzącej osolonej i ocukrzonej wody, gotować. Odcedzić, osaczyć, wyłożyć na podłużny półmisek, ukła­dając cebulkami w jedną stronę, posypać zrumienioną tartą bułką i polać stopionym masłem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650