Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Nadzienie z kapusty do naleśników

Mozemy dodać swoje ulubione przyprawy

Składniki:
  • kapusta cukrowa, 2.2 kg
  • smalec, 7 dag
  • cebula, 15 dag
  • sól, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, opłukać, drobno poszatkować, skropić wód udusić do miękkości mieszając. Cebulę obrać, opłukać, drobr pokrajać, podsmażyć na jasnozłoty kolor, dodać do kapusty, wj mieszać. Odparować wodę, przyprawić solą i pieprzem do smak. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650