Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KuchniaSzef Kuchni (1010)

Napój z soku pomidorowego i soku z kapusty kwaszonej

Trochę zdrowia

Składniki:
  • sok pomidorowy, 50 dag
  • kapusta kwaszona, 1 szkl.
  • posiekany koper, 2 łyżecz.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Wodę (szklanka) przegotować. Sok pomidorowy wymieszać z so­kiem z kwaszonej kapusty i przegotowaną wodą. Doprawić do smaku solą i cukrem i wymieszać z koperkiem. Oziębiony napój rozlewać do szklanek; gasi on świetnie pragnie­nie w czasie upałów. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650