Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)

Parówki w sosie pomidorowym

Parówek nie przetrzymywać za długo w sosie.

Składniki:
  • sos pomidorowy, 0.5 l
  • parówki, 5 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Sporządzić sos pomidorowy zasmażany , wlać go do ognio­trwałego półmiska, zagotować powoli. Parówki opłukać w ciepłej wodzie, na kilka minut przed podaniem wło­żyć do wrzącego sosu, podgrzać silnie i zaraz podawać w półmisku ze szkła ogniotrwałego. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650