Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PoduchaSrebrny Szef Kuchni (1860)

Żur na wywarze z ziemniaków

Do smaku dodajemy startego chrzanu

Składniki:
  • sól, 1 szczypta
  • ząbek czosnku, 1 szt.
  • mąka , 3 dag
  • śmietana, 1 szkl.
  • wywar, 0.5 l
  • żur, 0.75 l
  •  
Sposób przygotowania

Zagotować wywar, dodać żuru do smaku, posolić, zupę podprawić śmietaną z mąką, Zagotować, dodać roztarty czosnek. Podawać z ziemniakami okraszonymi słoniną. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650