Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Mizeria z octem mizeria z octem.jpg
Mizeria z octem
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Mizeria z octem

Taka podstawa w kuchni

Składniki:
  • pieprz, 1 szczypta
  • ocet, 1 łyżecz.
  • sól, 1 szczypta
  • ogórek , 60 g
  •  
Sposób przygotowania

Ogórki opłukać pod bieżącą wodą, obrać, pokrajać w cieniutkie krążki lub zszatkować. Ogórki posolić, a gdy zwilgotnieją, wymieszać z octem do smaku, wyłożyć na salaterkę, posypać pieprzem i zaraz wydawać, gdyż szybko podpływają sokiem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650