Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KucharekSrebrny Szef Kuchni (1791)

Czerwona lub biała rzodkiewka

Taka sobie suróweczka

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • rzodkiew (pęczek), 3 szt.
  • sól, 0 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Młodą zdrową rzodkiewkę z liśćmi dokładnie opłukać. Odjąć duże liście, zostawić drobne, odciąć cienki korzonek. Nie obraną rzodkiewkę ułożyć na talerzyku. Podawać z chlebem z masłem lub jako dodatek do potraw. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650