Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Bigos z pieczarek

Bigos z pieczarek

Składniki:
  • pieczarka, 2 kg
  • cebula, 1 kg
  • kiełbasa wieprzowa, 1 kg
  •  
Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić i podsmażyć z cebulą na maśle. Osobno usmażyć kiełbasę swojską. Połączyć wszystko razem i poddusić. Pod koniec gotowania dodać troszkę przecieru pomidorowego, podbić śmietaną. Doprawić do smaku przyprawami. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650