Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Krakersy z pastą tuńczykową

Krakersy z pastą tuńczykową

Składniki:
  • krakersy , 1 szt.
  • tuńczyk w puszce, 1 szt.
  • majonez, 1 szt.
  • sól, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • natka pietruszki, 0.5 szt.
  • koncentrat pomidorowy, 1 szt.
  • ugotowane jajko, 2 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Pietruszkę siekamy pozostawiając kilka listków do dekoracji. Tuńczyk odcedzamy od sosu i połowę mieszamy z koncentratem i częścią pietruszki i doprawiamy do smaku.Drugą część tuńczyka mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku. Farsze nakładamy na krakersy i układamy w szachownicę na przybranej tacy. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650