Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
frater007Szef Kuchni (1330)

Zupa z twarogiem

Dosyć oryginalna w smaku

  • Pora dnia: Obiad
  • Sposób przygotowania: gotowane
Składniki:
  • pieprz, 1 g
  • sól, 1 szczypta
  • tłuszcz, 10 g
  • por, 10 g
  • ser twarogowy półtłusty , 30 g
  • makaron , 40 g
  • wywar z kości, 500 g
  •  
Sposób przygotowania

Do wywaru dodać makaron, posolić i gotować. Pory oczyścić i drobno pokroić. Ser twarogowy rozgnieść widelcem. Gdy maka­ron jest miękki, dodać por i ser — zagotować. Doprawić zupę solą i pieprzem, a na końcu dodać tłuszcz. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650