Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Cielęcina z papryką i ziemniakami IMG_5661-600x400[1].jpg
Cielęcina z papryką i ziemniakami
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
sandomiKucharz (489)

Cielęcina z papryką i ziemniakami

Miękka, delikatna a jednocześnie aromatyczna

  • Sposób przygotowania: duszone
  • Liczba porcji: cztery
Składniki:
  • cielęcina , 70 dag
  • papryka żółta, 1 szt.
  • papryka zielona, 1 szt.
  • papryka czerwona, 1 szt.
  • surowe tarte ziemniaki, 0 szt.
  • ziemniak, 4 szt.
  • cebula, 1 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Składniki:( porcja dla 4-5 osób)70 dkg cielęciny pokrojonej w kostkę1 papryka żółta1 papryka zielona1 papryka czerwona4 ziemniaki pokroje w kostke1 duża cebulasól, pieprzolejMięso posolić i popieprzyć, obsmażyć na oleju.Podlać kilkoma łyżkami wody i dusić około 15 minut. Dodać ziemniaki, cebulę pokrojoną w paski i paprykę. Całość dusić jeszcze 15-20 minut. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650