Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

kanapka witaminowa wiosenna kanapka z pietruszką kaemka.JPG
kanapka witaminowa
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
KaemkaSrebrny Szef Kuchni (2324)

Kanapka witaminowa

wiosenna kanapka

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
  • Pora dnia: Śniadanie
  • Liczba porcji: cztery
  • idealne dla dzieci
  • dieta
Składniki:
  • sól, 4 szt.
  • mielona papryka, 4 szczypta
  • ogórek , 1 szt.
  • rzodkiew (pęczek), 1 szt.
  • masło, 5 dag
  • natka pietruszki, 4 łyżk.
  •  
Sposób przygotowania

Chleb tostowy pszenny Dan Cake opiec w opiekaczu, ostudzony posmarowac masłem, posypac dużą ilością posiekanej natki pietruszki, mieloną słodką papryką, położyc plasterki rzodkiewki i świeżego ogórka , posolic do smaku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650