Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Kabaczek duszony z porami

Przykład na zagospodarowanie kabaczka

  • Sposób przygotowania: duszone
Składniki:
  • kabaczek, 15 dag
  • por, 5 dag
  • olej, 1 dag
  • koncentrat pomidorowy, 2 dag
  • sól, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Pory umyć, pokroić w plastry i dusić na oleju. Kabaczek oczyścić pokroić w kostkę, dodać do porów i nadal dusić pod przykryciem. Pod koniec duszenia dodać koncentrat pomidorowy. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650