Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
rafik80Srebrny Szef Kuchni (2006)

Kapusta pekińska duszona

Staram się ją robić coraz częściej bo jest bardzo smaczna

  • Sposób przygotowania: duszone
Składniki:
  • kapusta pekińska , 20 dag
  • cebula, 3 dag
  • olej, 1 dag
  • śmietana, 2 dag
  • mąka , 3 g
  • sól, 1 szczypta
  • pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę i poddusić na oleju. Dodać oczyszczoną i pokrojoną kapustę. Posolić i dusić pod przykryciem. Pod koniec duszenia wlać śmietanę rozrobioną z mąką. Zagotować i doprawić do smaku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650