Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
fanthomasSzef Kuchni (1060)

Kwas cytrynowy

Butelki zakorkować, wynieść na 3 dni do piwnicy.

Składniki:
  • cukier, 40 dag
  • rodzynki, 5 dag
  • woda, 4 l
  • drożdże, 1 dag
  • cytryna, 2 szt.
  •  
Sposób przygotowania

Przegotować wodę z cukrem, schłodzić, wycisnąć sok z cytryn, dodać rozpuszczone w cukrze drożdże, wymieszać, zlać do butelek, dodając do każdej 2—3 rodzynki. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650