Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
fanthomasSzef Kuchni (1060)

Napój z soku pomidorowego l

Schłodzić i podawać w specjalnych szklankach „literatkach"

Składniki:
  • sok pomidorowy, 0.25 l
  • kapusta kiszona, 0.25 l
  • woda, 0.12 l
  • kostka bulionowa, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Sok pomidorowy zmieszać z przecedzonym sokiem z kiszonej kapusty i z wodą, dodać rozpuszczoną w wodzie kostkę przyprawy do zup, przyprawić solą, cukrem. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650