Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Fasola szparagowa z wody Fasola szparagowa z wody.jpg
Fasola szparagowa z wody
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Fasola szparagowa z wody

Pożądana młoda fasola

Składniki:
  • sól, 1 szczypta
  • bułka tarta , 2 dag
  • cukier, 1 szczypta
  • masło, 3 dag
  • fasola, 80 dag
  •  
Sposób przygotowania

Młodą, świeżą fasolę obrać z włókien, opłukać, zalać wrzącą, osoloną wodą, gotować na silnym ogniu pod przykryciem do miękkości, odcedzi osaczyć. Polać masłem zmieszanym ze zrumienioną tartą bułką. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650