Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gabi74Kucharz (635)

Surówka z rzeżuchy w majonezie

Rzeżuchę w okresie zimowym można hodować w domu w wazonikach i skrzyn­kach.

Składniki:
  • rzeżucha, 20 dag
  • jajka, 2 szt.
  • majonez, 15 dag
  •  
Sposób przygotowania

Rzeżuchę opłukać w dużej ilości wody, dokładnie otrząsnąć, pokrajać. Jaja obrać, posiekać drobno, dodać do rzeżuchy, wymieszać z majonezem (garmażeryjnym lub własnej roboty).  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650