Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Nadzienie z pieczarek Nadzienie z pieczarek.jpg
Nadzienie z pieczarek
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
ewciaSzef Kuchni (850)

Nadzienie z pieczarek

Można podawać jako przystawka z zarumienionymi bułkami

Składniki:
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • sól, 1 szczypta
  • tłuszcz, 5 dag
  • pieczarka, 20 dag
  • ryż , 15 dag
  •  
Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko. Oczyszczone pieczarki pokrajać na paski. Cebulę obrać, opłukać, pokrajać, udusić razem z pieczarkami na tłuszczu, wymieszać z ryżem, dodać soli i pieprzu do smaku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650