Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855)

Surówka z chrzanu z octem

Po ostudzeniu podawać do mięsa i ryb.

Składniki:
  • chrzan, 15 dag
  • ocet, 1 łyżecz.
  • sól, 1 szczypta
  • cukier, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Zagotować wodę z octem, przyprawić solą i cukrem, gorącą zalać starty chrzan, wymieszać, przykryć. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650