Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Nadzienie z grzybów

Wesja II z jajkami na twardo

Składniki:
  • cebula, 20 dag
  • słonina, 10 dag
  • jajka, 4 dag
  • bułka tarta , 13 dag
  • sól, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  • kasza gryczana , 30 dag
  • suszony grzyb, 6 dag
  • wywar, 3 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

Grzyby umyć kilka razy w ciepłej wodzie, ugotować, miękkie zemleć w maszynce. Na wywarze z grzybów ugotować kaszę nasypko. Jaja umyć, ugotować na twardo, obrać, posiekać. Cebulą obrać, opłukać, pokrajać w kostkę, podsmażyć na słoninie. Wszyst­kie składniki połączyć, wymieszać, przyprawić do smaku. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650