Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Nadzienie z jaj

Można nimi nadziewać naleśniki piwne.

Składniki:
  • cebula, 10 dag
  • jajka, 7 szt.
  • czerstwa bułka, 5 dag
  • natka pietruszki, 1 szt.
  • tłuszcz, 3 dag
  •  
Sposób przygotowania

Ugotowane na twardo jaja zemleć w maszynce lub drobno po­siekać. Bułkę namoczyć, odcisnąć i zemleć. Cebulę drobno po­krajać, podsmażyć na tłuszczu. Połączyć wszystkie składniki, do­dać surowe jajo, sól i pieprz do smaku, wymieszać. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650