Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gagatekSzef Kuchni (970)

Nadzienie z sera i bryndzy III

Na słono

Składniki:
  • ziemniak, 1 kg
  • ser biały, 30 dag
  • śmietana, 10 dag
  • smalec, 15 dag
  • cebula, 10 dag
  • sól, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w łupinach, przestudzić, obrać, zemleć w m szynce razem z białym serem. Cebulę obrać, opłukać, pokrajać w drobną kostkę, podsmażyć na tłuszczu, dodać do masy, do­kładnie wyrobić; przyprawić solą i pieprzem do smaku. Jeżeli masa jest za gęsta, rozrzedzić śmietaną. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650