Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Krupnik z ryżu Krupnik z ryżu.jpg
Krupnik z ryżu
Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
gumlaKSzef Kuchni (1055)

Krupnik z ryżu

Przyozdobić natką

Składniki:
  • natka pietruszki, 1 szt.
  • masło, 1 dag
  • sól, 1 szczypta
  • przyprawa do zup, 0.5 łyżecz.
  • ryż , 10 dag
  • wywar z kości, 5 szkl.
  •  
Sposób przygotowania

Ryż umyć w zimnej wodzie, dodać do gotującego się wywaru, ugotować. Gdy ryż będzie miękki, dodać posiekaną zieleninę i wyjęte z wywaru pokrajane warzywa. Zupę doprawić do smaku solą i przyprawą do zup, dodać surowe masło. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650