Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
AbdulSzef Kuchni (1320)

Pasta z soi

Swieży mix.

  • Czas przygotowania: do 15 min
  • Stopień trudności: Łatwe
Składniki:
  • przecier pomidorowy, 0.5 szt.
  • majeranek, 1 łyżk.
  • cebula, 2 szt.
  • ziarno soi, 2 szkl.
  • sól spożywcza, 2 g
  •  
Sposób przygotowania

Zmiksować 2 szklanki ugotowanej soi (ciepłej), dodać 2 uduszone na oleju cebule i 1 łyżkę majeranku. Dodać 1/2 koncentratu pomidorowego i sól.  


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650