|
|||||||||||||||||
Tekst i zdjęcie: PortalkucharskiPlatynowy Szef Kuchni (6855) Kapusta pekińska w curryKapusta pekińska zasmażana w curry. Rewelacyjne proste danie jako dodatek do śniadania lub obiadu. Niskokaloryczne danie, które jesteś w stanie zrobić
Składniki:Sposób przygotowaniaRozgrzewamy patelnię na nią wrzucamy cebulkę potem dodajemy pokrojoną w kostki sałatę, następnie dodajemy 2 ząbki czosnku, kolejnym składnikiem t o paski marchewki. Dodajemy przyprawy curry, 2 szczypty zioła prowansalskie, 2 szczypty majeranku, sól , pieprz. Całość mieszamy parę minut , warzywa podajemy na wpół twardo , maja wtedy najwięcej wartości. Całość przygotowania możecie oglądnąć na Youtubue pod spodem link. |
Witaj nieznajomyUżytkownik Ilość punktów
|
||||||||||||||||
|