Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Jajka faszerowane wędzonym łososiem

Składniki:
  • majonez, 1 szt.
  • ogórek konserwowy, 5 szt.
  • ugotowane jajko, 8 szt.
  • łosoś wędzony, 10 dag
  • sól, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Jajka obrać, przekroić na pół i wyjść żółtka. Rozetrzeć, dodać ogórek korniszon(bardzo drobno posiekany), łososia(również bardzo drobno posiekanego). Doprawić solą i pieprzem. Dodać tyle majonezu, aby powstała gęsta pasta. Pastą napełnić białka jajek. Ułożyć na półmisku, udekorować. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650