Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Pasta do krakersów

Pasta do krakersów

Składniki:
  • serki homogenizowane, 25 dag
  • ser żółty, 10 dag
  • ząbek czosnku, 1 szt.
  • zioła prowansalskie, 2 łyżecz.
  • sól, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Ser żółty zetrzeć na tarce. Czosnek przecisnąć przez praskę. wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Odstawić na pół godziny. Smarować krakersy lub pieczywo. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650