Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
czygrysekSzef Kuchni (1280)

Sos do jajek

Sos do jajek

Składniki:
  • ogórek , 1 szt.
  • czosnek, 1 szt.
  • Śmietana 18% , 1 l
  • majonez, 1 l
  • sól, 1 szczypta
  • mielony pieprz, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Ogórek świeży zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Odcisnąć sok. Dodać majonez, śmietanę, sprasowany czosnek, sól i pieprz. Wszystko razem wymieszać.Można dodać ewentualnie troszkę czosnku granulowanego. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650