Newsletter

Twój adres e-mail

Niepoprawny adres email
Zapisz się Wypisz się


Reklama:




Zapisz jako PDF

Powiększ zdjęcie
Aktualna ocena: 0
Oceń:
Tekst i zdjęcie:
frater007Szef Kuchni (1330)

Zupa koperkowa

Dobra na trawienie

  • Sposób przygotowania: gotowane
Składniki:
  • wywar z kości, 500 g
  • koperek, 30 g
  • włoszczyzna, 50 g
  • marchew, 50 g
  • ziemniak, 100 g
  • śmietana, 50 g
  • tłuszcz, 10 g
  • sól, 1 szczypta
  • przyprawy, 1 szczypta
  •  
Sposób przygotowania

Warzywa rozdrobnić, dodać do wywaru i gotować. Ziemniaki pokroić w kostkę i ugotować w wywarze. Koperek (drobno pokrojony)śmietanę, tłuszcz i przyprawy dodać do zupy, wymieszać i zagotować. Uwaga: Zamiast ziemniaków do zupy można dodawać ryż, lane ciasto lub makaron. 


Nasi Mistrzowie

Użytkownik

Ilość punktów

1 Portalkucharski 6855
2 KutakNaOtro 4246
3 Lukky 3700
4 Seed 3055
5 Browny 2650